Bastun

Skärpning !!!

 

När ni använder bastun så följ städreglerna. Det har åter kommit till våran kännedom att det är skitigt nere i bastun och att folk slarvar med städningen. Vi har själva varit ner och sett hur smutsigt det är ibland. När man har använt bastun städar man efter sig, städreglerna finns på anslagstavlan innanför dörren till bastun. Kommer detta slarvet att fortsätta, blir vi tvungna att stänga bastun. Och det vore tråkigt när vi har en sådan möjlighet att ha en bastu i området.

 

Ny info om bastun!

Mitten av September till mitten av Oktober kommer bastun vara stängd pga renoveringar. När det är klart kan man lämna in den gamla nyckeln och hämta sig en blippbricka till dörren hos förbo. Bokningstavlan sitter utanför tvättstugan i samma hus.

På Tallgården är bastun färdig efter renoveringen!

Förbo och LH Råda har gemensamt arbetat med att renovera bastun, Förbo har renoverat lokalen och LH Råda har köpt möbler och inredning. Bastun ligger i lofthuset näst längst bort mot Råda Portar och ingången är från källarplanet (mot nya förskolan). Bastun kan lånas kostnadsfritt av alla hyresgäster på Säteriet, vid intresse kan man kontakta Förbo för att kvittera ut en nyckel. Man kan också kontakta hyresgästföreningen via e-post: hgfrada@outlook.com om man har frågor eller förslag. Städningen i bastun görs enbart av de som använder bastun så därför finns trivselregler och städinstruktion som alla användare måste följa. Vi har tidigare haft problem med ordning och reda i bastun så därför är det nu extra viktigt att vi alla hjälps åt för att det ska fungera framöver. Det finns 5 boende som fungerar som bastuansvariga och deras kontaktuppgifter finns i bastun.

Här är några bilder från den nyrenoverade bastun...